Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 06:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.45 Polisen har från midnatt hanterat ett 65-tal ärenden, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Två personer har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

01.29 inbrottslarm från en livsmedelsbutik på Villagatan i Kneippen, Norrköping. På platsen kunde det konstateras av det varit inbrott och det som saknas är snus och cigaretter. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

04.34 en person anmäler till polisen att någon ska ha blivit misshandlad på Skolgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen.  En man i 20-årsåldern uppger där att han blivit misshandlad genom slag i ansiktet av okända män. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och vittnen är förhörda. Den drabbade var inte i behov av ambulanssjukvård.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen