Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 mars 09:50

24 mars 08:22, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:17 Misshandel Umeå. Två män som ska ha misshandlat en annan man utomhus i centrala Umeå. Polis beordras till platsen. Två män grips misstänkta för grov misshandel. Den man som misshandlats är förd till sjukhus. Alla inblandade är i 25-årsåldern. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall de misstänkta männen ska anhållas eller släppas fria.

00:52 Misshandel Vännäs. Kvinna som ska ha blivit misshandlad av okänd man på ett hotell i Vännäs. Polis har varit på plats och hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:44 Misshandel Skellefteå. Man som slagit en annan man i huvudet med ett tillhygge. Ordningsvakter har gripit misstänkt. Polis har varit på platsen och hållit förhör. Den misshandlade mannen är förd till sjukhus för vård. Den misstänkte är gripen misstänkt för grov misshandel. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall den misstänkte mannen ska anhållas eller släppas fri.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Uppdatering 09:50

Angående misshandel Umeå. De två gripna männen har efter förhör anhållits av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen