Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 09:11, Stöld/inbrott, Sävsjö

En gripen efter inbrott.

07.55 en förbipasserande person ringde till polisen om ett larm som tjöt i ett hus på Djurgårdsgatan i Sävsjö. Väktare åkte till huset som larmade och i samband med det gjordes vissa iakttagelser.

Polisen kom till platsen och kunde efter en stunds spaning i området hitta en misstänkt person. Den misstänkte är en man i 55-årsåldern och han greps, misstänkt för stöld genom inbrott. Det som verkar ha stulits är livsmedel.

09.25 polisen är nu klar med de initiala utredningsåtgärderna. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad, en brottsplatsundersökning är genomförd och vittnen är förhörda. Den gripne är förd till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer åklagare att besluta om den fortsatta förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen