Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 09:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:00 Rattfylleri Härjedalen. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Kontroll i bevisinstrument visar 0,99 milligram alkohol per litet utandningsluft vilket motsvarar 1,98 promille alkohol i blodet. Mannen är misstänkt för grovt rattfylleri, hans körkort har omhändertagits.

02:34 Trafikolycka Bräcke. Skoterolycka med en person inblandad. Ska enligt initiala uppgifter ha kört in i ett träd vid en skoterled. Föraren omhändertagen av ambulanspersonal och körd till sjukhus. Polis har hållit förhör och dokumenterat olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen