Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

24 mars 12:52, Övrigt, Eskilstuna

Obehörig person på tågspåret förorsakade tågstopp i Eskilstuna.

12.25 en inringare kontaktade polisen via SOS om att en person, till synes obehörig, gick på tågspåret söderut från Eskilstuna i höjd med Ådalsvägen.

12.28 polisen kontaktar tågtrafikledningen på Trafikverket och begär tågstopp. Polispatruller beordras till platsen.

12.50 polisen har sökt av området med flera polispatruller både norrut och söderut men ingen person har anträffats. Polisen kontaktar tågtrafikledningen igen och begär att tågstoppet ska hävas vilket sker.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen och polisen avbryter insatsen.

Det är förbjudet, och förenat med stora risker att obehörigen beträda spårområden. Läs mer om riskerna på Trafikverkets hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen