Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

24 mars 13:13, Trafikolycka, Nyköping

Personbilsförare körde in i vägräcke.

10.58 polisen fick samtal om att en personbilsförare hade kört in i vägräcket i södergående riktning mellan Stavsjö och Ålberga.

11.19 polisen är framme på olycksplatsen.

12.53 polisen är nu klar med de inledande åtgärderna. Ingen person har skadats. Ca 20 meter vajerräcke är nerkört och det finns uppgifter som tyder på att bilföraren, en man i 65-årsåldern har somnat under körning och därför har polisen påbörjat en utredning där mannen inledningsvis misstänks för vårdslöshet i trafik. Bärgare har varit på platsen och tagit hand om bilen och trafiken flyter nu helt normalt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen