Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

24 mars 14:34, Stöld/inbrott, Eskilstuna

Inbrott i villabostad.

12.49 en inringare kontaktade polisen från Torsvedsvägen  om att ett inbrott upptäckts efter att inringaren varit borta från huset i endast en timmas tid. När inringaren kom tillbaka var ytterdörren helt sönderbruten.

13.41 polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning, hållit förhör, spanat och spårat med hund i omgivningarna men ännu finns ingen misstänkt.

Polisen tar gärna emot tips om fordon eller personer som kan ha setts i närheten av början på Torsvedsvägen ungefär mellan klockslagen 11-13 idag. Tipsa polisen på 114 14 eller på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen