Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 06:53

25 mars 06:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 25-tal händelser.

00.59 Rattfylleri, Sävsjö
En polispatrull stoppade en bil för kontroll på Hjärtlandavägen i Sävsjö. Föraren misstänks för rattfylleri och togs med för provtagning. På polisstationen blåste föraren 1,14 promille och är därmed misstänkt för grovt rattfylleri. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern.

01.12 Brand, Anderstorp
Larm om brand i en villa i Anderstorp, Gislaveds kommun. Huset ska ha varit helt övertänkt när räddningstjänsten kom till platsen. En förundersökning om grov skadegörelse genom brand, alternativt mordbrand, har inletts. Platsen är avspärrad i väntan på att det ska brinna klart och svalna, så att en teknisk undersökning kan genomföras för att ta reda på brandorsaken. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen