Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 12:59

25 mars 07:20, Trafikolycka, Linköping

Två personbilar i kollision på Brokindsleden.

06.54 Larm om en trafikolycka på Brokindsleden i Linköping. Två personbilar ska vara inblandade i en sidokrock.

07.05 Polis på plats. Föraren av den ena bilen avförd med ambulans till sjukhus, initialt verkar det dock inte röra sig om allvarliga skador.

08.00 Den ena bilen ska ha kört in i sidan på den andra bilen. Föraren till den ena bilen, en man i 35-årsåldern, är vållande till olyckan och misstänkt för drograttfylleri. Han togs med till sjukhus för provtagning.

12.00 Mannen, som sedan tidigare är misstänkt för drograttfylleri i samband med morgonens trafikolycka, har nu gripits misstänkt för stöld på sjukhus. På akuten vid US i Linköping har mannen ertappats med att stoppa på sig bland annat ett stetoskop, en burk katrinplommon och sondmatningsutrustning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen