Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 mars 06:56

25 mars 13:57, Försvunnen person, Hallsberg

62-årig man som lider av demenssjukdom har avvikit från särskilt boende i Hallsberg.

Mannen som heter Håkan lämnade boendet vid 14-tiden. Han är senast sedd nära centralstationen i Hallsberg vid 14:30-tiden.

Enligt personal på boendet är den bifogade bilden på Håkan välliknande.

SIGNALEMENT: 174 cm lång, cendréfärgat hår som är "lite vildvuxet". Han bär glasögon och var vid försvinnandet troligen iklädd en grå tröja, blå byxor och beiga något slitna tennisskor.

Den som har uppgifter om Håkan ombeds ringa polisen på 114 14 och berätta vad man vet. Den som eventuellt träffar på Håkan bör omedelbart kontakta polisen och om möjligt hålla kontakt med honom tills polis kommer till platsen.

UPPDATERING KL 21:20. Det är säkerställt att den aktuelle mannen har setts i Oxelösund vid 20:30-tiden. Han har ett förflutet i denna stad. Det är dock fortfarande angeläget att han anträffas.

NY UPPDATERING: kL 22:14 Mannen anträffad välbehållen av polisen i Södermanland.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen