Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

26 mars 05:21, Stöld/inbrott, Landskrona

Flera gripna efter misstänkt inbrott i klubblokal, Exercisgatan.

Larm inkommer om ett pågående inbrott i en klubblokal där maskerade gärningsmän ses bära ut saker från lokalen. Ett flertal polispatruller samt hundpatrull skickas till platsen. Efter bara några minuters sökarbete anträffas den första misstänkta gärningsmannen. Patrullerna hittar även slängt gods i området. Totalt grips fem personer, varav två stycken som gömde sig på en toalett. De gripna är i 20-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen