Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 mars 05:55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Anna Göransson, och kvällens Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

00.21 Stöld genbom inbrott, Ekevadsvägen, Angereds C. Polis skicask till Ekevadsvägen efter att ett inbrottslarm inkommit från en butik på adresssen. Innan polis anländer ses dock gärningsmannen lämna platsen på en cykel. På plats konstateras att ett fönster brutits upp. och kassautrustningen tillgripits. Polispatrull söker igenom lokalen efter eventuella gärningsmän, samt söker i området men hund, utan att anträffa någon misstänkt. En anmälan stöld genom inbrott upprättas.

06.06 Stöld genom inbrott Nämndemansvägen, Patrille. Polis skickas till Nämndemansvägen med anledniong av stöld i bostad. Boende har varit borta under kvällen, och när man kommer hem upptäcker man att balkongdörren är uppbruten och ett fönster krossat på baksidan. Bostaden är genomsökt men det är oklart vad som stulits.

02.15 Rattfylleri, Olsfors, Bollebygd. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll på Geseboilsvägen. Bilen är avställd och belagd med körförbud. Föraren, en man i  25-års åldern, visar tecken på påverlkan av narkotika. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen