Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 26 mars 10:02

26 mars 06:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.25 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstanke. En person har gripits, ingen har omhändertgaits eller fått följa med för provtagning.

01.14 samtal till polisen om bråk/misshandel i en bostad i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel i relation. Drabbad av misshandeln är en kvinna i 40-årsåldern och den som misstänks, och som greps på plats, är en man i 45-årsåldern. De har en relation med varandra. De drabbade kvinnan hade skador men behövde inte ambulanssjukvård. Polisen har hållit förhör med den drabbade kvinnan. Polisen kommer att förhöra mannen under morgonen när han har nyktrat till. Uppdatering kl. 09.58: den misstänkte mannen har nu förhörts av polisen. Han anhölls av åklagare 09.49 på sannolika skäl misstänkt för misshandel i relation och olaga hot.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen