Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

26 mars 07:54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

 

23:04 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Odenslund. Föraren får en ordningsbot eftersom har använder både halvljus och dimljus samtidigt - vilket inte är en tillåten kombination.

01:16 Narkotikabrott, Östersund
Polisen beordras till en adress i centrala Östersund där två personer, en kvinna och en man som har en relation till varandra, bråkar.

Misstanke uppstår om att mannen är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Han omhändertas också enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

I samband med detta framkommer också att mannen tidigare ska ha skadat kvinnan fysiskt. En anmälan upprättas gällande narkotikabrott eget bruk samt misshandel.

01:54 Narkotikabrott, Härjedalen
I samband med att polisen gör en kontroll på en restaurang i Vemdalen uppstår misstanke om att en krogbesökare är påverkad av narkotika. Mannen, som är i 20-årsåldern, tas med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott upprättas.

06:23 Trafikbrott, Åre
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 i Undersåker. Föraren får en ordningsbot eftersom bilen har körförbud.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen