Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 mars 14:57

26 mars 10:27, Inbrott, Malmö

Flera inbrott i Malmöområdet.

Larm inkommer klockan 10:27 om ett inbrott i en villa på Sigfridsgatan. Polispatrull skickas till platsen och upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott. Knappt en timme senare, klockan 11:17, inkommer ett nytt larm om inbrott, den här gången på Bülow Hübes väg på Limhamn. Patrull skickas ut och upprättar anmälan. Klockan 14:04 inkommer ett samtal från en boende i Oxie som haft inbrott i sitt hus på Pepparrotsvägen. Polispatrull är på väg till platsen.

Brottsplatsundersökning i ärendena kommer att genomföras under dagen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen i något av fallen.

UPPDATERING: Klockan 14:37 skickas flera polispatruller till ett misstänkt inbrott i en villa på Flugsnapparevägen i Bunkeflostrand. En hundpatrull beodras också ut. Uppringare ska ha sett två misstänkta gärningsmän i anslutning till huset. De misstänkta ska ha varit svartklädda och i 20-30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen