Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 26 mars 16:18

26 mars 15:21, Trafikolycka, Norrköping

Personbil och lastbil i kollision.

15.02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Skogängsvägen. Enligt larmet var det en sidokollision mellan en personbil och en lastbil som inträffat. Tre personer ska vara drabbade.

15.10 Polis på plats.

15.12 Det är totalt stopp för trafik i båda riktningarna förbi olycksplatsen.

16.02 Två personer, en man i 70-årsåldern och en kvinna i 65-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har inga övriga uppgifter om personernas skadeläge. Vägen är fortsatt avstängd för all trafik.

16.15 Trafikstoppet har hävts och fordon kan passera förbi olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen