Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

27 mars 01:10, Kontroll person/fordon, Stockholm

Flera inringare hör av sig om en hög smäll. Senare kan konstateras att en explosion skett i ett industriområde i närheten av Hässelby.

Explosionen har skett utanför en lokal i ett industriområde i Vinsta. Till följd av explosionen har flera av lokalens fönster krossats, liksom några fönster på ett intilliggande hotell. Även ett antal bilar har fått skador. 

Fem personer har fått läkarvård, tre på plats och två har förts till sjukhus, initialt med lindriga skador.

Området runt explosionen är avspärrad och polisens tekniker jobbar på plats. Ingen person är frihetsberövad. En förundersökning är inledd om allmänfarlig ödeläggelse.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen