Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 mars 06:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har från idnatt hanterat ett 30-tal ärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. En person har gripits, två har omhändertagits.

01.26 samtal till polisen om att en person skulle slå sönder glasrutor på Gamla Rådstugugatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en misstänkt person, som greps på platsen. Det var en man i 30-årsåldern som misstänks för stöld genom inbrott och brott mot knivlagen. Mannen förhördes av polisen och anhälls kl. 04.40 av jouråklagare, misstänkt på sannolika skäl för stöld genom inbrott i kontor.

01.38 samtal till polisen om misstänkt skadegörelse på tåg på resecentrum i Linköping. Polisen åkte till platsen och påträffade en man i 30-årsåldern som misstänks för skadegörelse genom att mannen har krossat en glasruta på tåget. Mannen misstänks även för ringa narkotikabrott eget bruk. Han togs med till polisstationen för provtagning och förhör.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen