Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

27 mars 10:11, Misshandel, Eskilstuna

Kvinna misstänks ha utsatts för misshandel, misstänkt gärningsman gripen.

08.07 samtal till polisen om att en kvinna i 40-årsåldern kan ha blivit utsatt för misshandel i sin bostad under natten.

08.16 polisen är framme vid bostaden och börjar utreda vad som kan ha hänt.

08.48 polisen är nu klar med de initiala utredningsåtgärderna. Misstanke har uppstått om att kvinnan har blivit utsatt för misshandel under natten. Hon ska ha skador men var inte i behov av ambulanssjukvård. Polisen träffade på den misstänkte mannen, som är i 45-årsåldern och han greps misstänkt för misshandel och överträdelse av besöksförbud mot den drabbade kvinnan.

Mannen kommer nu att förhöras av polisen och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen