Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 mars 18:13

27 mars 13:47, Anträffad död, Göteborg

Anträffad död person, Södra Hamngatan

Polis skickas till ett hotell på Södra hamngatan där en avliden person anträffats av hotellpersonal i ett av rummen. Då det finns oklarheter runt dödsfallet beslutas att platsen ska spärras av i väntan på en kriminalteknisk undersökning, vilket är rutinen vid oklara dödsfall. 

Polis arbetar i väntan på den på platsen med informationsinsamling runt händelsen, som inledningsvis rubriceras som mord. Även detta är rutin vid dödsfall som inte kan förklaras inledningsvis. Det finns ingen misstänkt eller frihetsberövad.

Kl 16.50: Uppdatering
Den person som hittas avliden är ännu inte identifierad. Det innebär även att polisen självklart inte kunnat underrätta anhöriga. När identifiering kan ske är för närvarande inte känt.

Kl 18.00: Uppdatering
Polisens tekniker har genomfört en brottsplatsundersökning. Slutsatsen av denna undersökning är för närvarande att det inte finns några tecken som pekar på brott. Förundersökningen kommer dock att kvarstå fram till dess att kroppen undersökts av rättsläkare som fastslår dödsorsaken.  

Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut i detta ärende.  

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen