Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 mars 07:04

28 mars 06:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning och två har fått följa med för provtagning.

00.16 vid en rutinkontroll av en bilist på Carlavägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren, en man i 20-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör.

02.52 inbrottslarm från ett företag på Strandvägen i Oxelösund. Väktare kallade på polis till platsen med anledning av misstankar om att det var skarpt. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Oklart om något har stulits. Det finns ingen misstänkt.

04.42 vid en rutinkontroll av en bilist på Strängnäsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri. Det var en kvinna i 50-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Hon fick även sitt körkort omhändertaget av polisen.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen