Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 mars 09:26

28 mars 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 polisen har från midnatt hanterat ett  15-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

01.27 vid en rutinkontroll av en bilist på Bäcksedavägen i Vetlanda noterades av bilen hade körförbund varför föraren fick ett bötesföreläggande på 1500:-

01.42 vid en rutinkontroll på Västermogatan i Värnamo noterades att en bilist inte hade betalt fordonsskatten. Det resulterade i ett bötesföreläggande på 1000:-

06.28 SOS-larm om trafikolycka på riksväg 27 i Gislaved. En bilist ska ha kört in i mitträcket. Ingen person har dock skadats. Trafikverket kommer att skicka ut entreprenör som ska åtgärda en vajer från vajerräcket, som har hamnat över körbanan. klockan 07.07 är det helt stopp i trafiken. 07.43 det är fortfarande stopp i trafiken men bärgare har nu anlänt och påbörjar bärgningsarbetet. 08.11 Fordonet har bärgats från platsen och trafiken släpps på igen.
Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen