Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 mars 07:08, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:12 Rattfylleri Östersund. Samtal om vinglig bil. Polis beordras till platsen. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, hon får följa med för provtagning och förhör. Hon är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

01:39 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, hon får följa med för provtagning och förhör. Hon är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

06:04 Trafikkontroll E14 Lugnvik, Östersund. Samtliga kontrollerade förare utan anmärkning.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen