Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

28 mars 07:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:22 Inbrott Stenstaden, Sundsvall. Inbrott i bostad via ett fönster. Ska ha inträffat under de senaste timmarna. Bland det som stulits finns TV-spel och en TV. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Anmälan stöld genom inbrott.

02:13 Inbrott Svartvik, Sundsvall. Inbrott på en förskola via ett fönster. Telefoner som stulits. Polis har varit på platsen. Anmälan stöld genom inbrott.

05:02 Inbrott Kvissleby, Sundsvall. Inbrott på äldreboende via ett fönster. Oklart vad som stulits. Polis har varit på platsen. Anmälan stöld genom inbrott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen