Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

28 mars 14:15, Arbetsplatsolycka, Katrineholm

En person skadades på arbetsplatsen vi Valla.

13.23 SOS-larm till polisen om att en arbetsplatsolycka ska ha inträffat på en arbetsplats i Valla, Katrineholm. Enligt larmet ska en person ha fått foten eller benet skadat av en truck.

13.31 polisen är framme på olycksplatsen.

14.07 polisen är nu klar på platsen med de initiala utredningsåtgärderna. En man i 25-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans, med en eventuell fotfraktur. En utredning om arbetsplatsolycka är påbörjad och inledningsvis finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen