Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 mars 08:21

29 mars 07:45, Trafikhinder, Finspång

Långtradare har kört fast.

06.57 Polisen fick samtal om en långtradare som hade fastnat på länsväg 1175, mellan Hävla och Skedevi. En lastbil med släp blockerade delvis vägen. Bilar kom förbi, men inte lastbilar och bussar.

07.33 Polis på plats. Långtradaren har av okänd anledning kommit utanför vägbanan och kört fast. Delar av en tomt vid en fastighet har skadats i samband med detta. Bärgare tillkallades.

08.14 Långtradarchauffören hade försökt vända på en gårdsplan, men misslyckats. Lastbilen kunde kopplas loss och flyttas från vägen så att större fordon kunde passerad på länsvägen. Släpet ska tas omhand av tungbärgare. Polisen har lämnat platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen