Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 29 mars 18:51

29 mars 15:14, Trafikolycka, personskada, Kävlinge

Två personbilar i trafikolycka, E6 Löddeköpinge.

Larm inkommer om en trafikolycka med två personbilar. Olyckan ska ha inträffat på E6 i södergående riktning, vid påfarten till Löddeköpinge. Räddningstjänst, ambulans pch polispatruller skickas till platsen. I nuläget finns inga uppgifter om skadade.

Vägen stängs helt i södergående riktning.

UPPDATERING: Tre personer som var inblandade i olyckan har lämnat olycksplatsen till fots. Enligt vittnen ska de vara skadade. Hundpatrull är på väg till platsen.

UPPDATERING: De tre männen som lämnat olycksplatsen är säkrade av patrull.

UPPDATERING: En av de gripna männen, född 9111, är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats. Mannen är också, tillsammans med de övriga två som är födda 9406 samt 7808, misstänkt för försök till rån. Männen ska efter olyckan ha försökt tillgripa en bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen