Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 mars 03:12, Bråk, Gävle

Stort slagsmål med ett flertal inblandade individer bryter ut utanför en nattklubb.

Ett slagsmål med omkring 60 inblandade personer pågår på gatan utanför en nattklubb på Södra Kungsgatan. Även inne på nattklubben är det bråkigt. En större polisresurs tillkallas för att lugna ner situationen och sära på grupperingarna.
Vid halvfyratiden har situationen lugnat sig ordentligt och ett flertal patruller rör sig i Gävle för att kontrollera att bråk inte uppstår någon annanstans.
Trots det stora antalet inblandade personer blir bara en person frihetsberövad. Det rör sig om en man i 20-årsåldern som omhändertas enligt LOB. Han är också misstänkt för våldsamt motstånd och blev pepparsprayad i samband med att han skulle kontrolleras.

Orsaken till bråket är oklar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen