Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 mars 07:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat cirka 100 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan), 19 personer har omhändertagits för fylleri, enligt LOB, och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri eller narkotikabrott.

01.45 Polis larmades med anledning av en misshandel i centrala Motala. En person hade misshandlat två andra personer utomhus. Polis åkte till platsen och en person, en man i 30-årsåldern, greps. Den gripne misstänks för två fall av misshandel.

04.23Polis larmades med anledning av en misshandel i en mindre ort utanför Motala. En kvinna hade blivit misshandlad och hotad med ett tillhygge av en man, inne i deras gemensamma bostad. Polis åkte till platsen och mannen greps.
Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen