Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 06:40, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16)

Göteborg

Lugn natt men en del fylleri kring krogarna i central stan och det är både män och kvinnor som varit kraftig berusade och inte kunnat ta hand om sig själva. I övrigt inget som sticker ut.

Älvsborg.

Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

Skaraborg.

Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

 Fyrbodal
Lugn natt men en del fylleri, närmare 10 st. I övrigt inget som sticker ut.

Halland
Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

 kl 02:30              Falköping

Polisen larmas till Södra Bestorp där husägaren kommit hem efter en resa och upptäcker att det varit inbrott i bostaden. Anmälan skrivs rörande Grov stöld genom inbrott. Polisens tekniker kommer att göra en brottsplatsundersökning.   

Kl 05:43              Göteborg, inbrott

Polispatrull larmas till en optikerbutik på Fridkullagatan där en inringare har sett två män bryta sig in i butiken och tillgripa gods.
När patrullen kommer fram har de lämnat butiken, troligen på moped eller motorcykel. Båda hade mörka kläder och mc hjälmar .  Oklart vad som är tillgripet. En anmälan skrivs om inbrott och ingen är gripen för gärningen.

 Kl 05:51              Vara, brand

Räddningstjänsten och polisen larmas till Hulegården i Kvänum där ett släp ska stå i brand. På släpet förvarades det ved. Anmälan skrivs skadegörelse genom brand. Det förelåg ingen spridningsriks till annat.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen