Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 07:34, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.30 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 15 personer har omhändertagits för berusning, enligt LOB.

01.12 Polis och ambulans larmades till Tändsticksgränd, i Jönköping, med anledning av en misshandel i anslutning till en restaurang. Polisen skriver en anmälan om misshandel och målsägaren, en man i tonåren, får skjuts av patrullen till sjukhus för kontroll.

03.54 Polis larmadesmed anledning av en misshandel i en bostad i Värnamo. En kvinna och en man som har en relation med varandra hade bråkat och slagits. Polis åkte till platsen och patrullen skriver två anmälningar om misshandel. Polisen har ingen uppgift om någon av parterna behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen