Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

30 mars 19:57, Misshandel, Åre

Misshandel av okänd gärningsman

kl. 19:17 En man ringer in om han blivit misshandlad efter After ski. Mannen som är i 20års ålder har lämnat after skin tillsammans med för honom en okänd man, denna man har sedan slagit och sparkat målsägaren ute på parkeringen, innan gärningsmannen springer från platsen. Detta skall ha skett två timmar innan han hör av sig till polisen. Målsägande besökt hälsocentralen i Åre. Polisanmälan på misshandel upprättas av polisens kontaktscenter för vidare utredning hos polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen