Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 mars 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

190330

Kl 23:44              Laholm, ev inbrott alt olaga intrång
Vaktbolag larmar polisen angående ett inbrottslarm på Glänningeskolan. I kameran ser man två mörkklädda personer med ryggsäckar inne på området. Polispatruller är snabbt på platsen för eftersök men ingen är gripen. Två personer kontrolleras i anslutning till platsen men kan inte knytas till gärningen. Anmälan skrivs olaga intrång, oklart om något är tillgripet.

 

Kl 00:47              Kungsbacka, narkotikabrott

En person kontriolleras i Västra Villastaden och han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Den misstänkte är i 25 års åldern och medtas för kroppsbesiktning och fortsatt utredning

 

Kl 01:04              Varberg, narkotikabrott och fylleri
Ordningsvakt ingriper mot en person vid Strandgatan i Varberg. En man i 20 års åldern medtas för och misstänks för narkotikabrott eget bruk och han får också sova berusningen av sig på stationen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen