Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

31 mars 10:21, Misshandel, grov, Eskilstuna

En anhållen efter trafikolycka.

18.29 på lördagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka i centrala Eskilstuna. En person hade blivit påkörd av ett fordon och skadats. Bilföraren hade lämnat platsen.

Den påkörde personen, en man i 55-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Hans skador beskrivs i nuläget som livshotande.

Den person som misstänks ha kört bilen anträffades av polis vid 19.15 och han greps. Rättsläget är försök till mord alternativt grov misshandel. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, anhölls senare och förundersökningen leds nu av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen