Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

31 mars 13:35, Misshandel, Sundsvall

Misshandel inomhus

En vän ringer in och är oroliga för en kvinna i 30-års åldern. Hon har fått information om att kvinnans sambo misshandlat henne under natten och får nu inte tag i kvinnan.

Patrull till platsen där de får kontakt med kvinnan och mannen. Mannen som är i 40års åldern grips av patrullen och för till Sundsvalls polisstation för vidare utredning. Mannen blir anhållen av åklagare. Fortsatt utredning sker av lokalpolisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen