Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

31 mars 17:08, Trafikolycka, personskada, Botkyrka

Det har inträffat en trafikolycka med personskada på E4 i nordlig riktning vid trafikplats Fittja. Tre personer rapporteras vara skadade.

Totalt var 5 personbilar involverade i olyckan och tre personer som färdades i dessa fordon ådrog sig skador i sådan omfattning att de transporterades i ambulans till sjukhus. Skadebilden för de tre personerna är oklar dock uppges inte någon ådragit sig livshotande skador.

Två norrgående körfält och ett södergående körfält har varit avspärrade under insatsen vilket resulterat i omfattande köer förbi olycksplatsen. Inom kort beräknas E4 i båda riktningar ha full framkomlighet igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen