Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 mars 08:00

04 mars 06:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.00 polisen har under natten hanterat ett 20-tal ärenden av olika karaktär, huvuddelen dock utan att brottsmisstanke har uppstått. Ingen har frihetsberövats.

05.20 SOS-larm till polisen om att en trafikolycks ska ha inträffat på E20 vid Folkesta, Eskilstuna. En bilist som körde i riktning västerut har kört in i vajjerräcket. I samband med detta har skräp och ett löst hjul kommit över på den andra körbanan vilket förorsakade att en annan bilist också körde in i vajerräcket från andra sida. De båda bilarna har inte krockat med varandra, utan med vajeräcket från två håll. Ett tiotal stolpar nerkörda. Ingen person har skadats och vid 06.10 är polisen klar på platsen och trafiken flyter normalt igen. 06.47 det finns ingen misstanke om brott vid någon av olyckorna

Inga brott eller andra händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen