Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 mars 09:39

05 mars 07:03, Misshandel, Malmö

I området Beijers park är det en kvinna som blivit misshandlad, troligen med kniv av två män som försvann från platsen

Kvinna har knivsticksskador på övre delen av kroppen samt på benen. Flera polispatruller finns på platsen för eftersök av de båda gärningspersonerna. Målägande är omhändertagen av ambulanspersonal.

Anledningen till överfallet är okänt. Enligt uppgift ska dom inte vara bekanta med varandra.

Uppdatering kl 07:35. Kvinnan transporteras med ambulans till sjukhus och förhör mm kommer att genomföras med henne så snart möjligt. Polispatrullerna i området prioriterar eftersök av gärningspersonerna.

Händelsen kan komma att justeras till rån alt grov misshandel efter målsägande förhör.

Tips eller iakttagelser från platsen/händelsen kan lämnas på tfn 114 14. Alla iakttagelser kan vara av intresse för att kunna klargöra vad som hänt och som kan leda oss till ett gripande av gärningspersonerna.

Texten uppdateras så snart det finns mer uppgifter i ärendet

Kl 07:45 Eftersök pågår och ingen är ännu gripen.

Uppdatering kl 09:30. Brottsrubriceringen justeras till mord alt dråp försök pga kvinnans skador och efter att det initiala målsägandeförhöret har genomförts. Kvinnans skador är inte livshotande men bedöms som allvarliga och hon vårdas på sjukhus i Malmö.
Ingen är ännu gripen för gärningen. Tips / iaktagelser mottages tacksamt via tfn 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen