Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 mars 16:34

05 mars 16:21, Trafikolycka, singel, Jönköping

Singelolycka vid Lekeryd.

15.55 Det kom larm via SOS om en singelolycka på länsväg 132 vid Lekeryd, Jönköpings kommun. En bil med fyra personer i hade av oklar anledning hamnat i diket. Ingen var fastklämd.

16.15 Polis på plats. Samtliga drabbade var tillsynes oskadda, men en av dem skulle ses över av ambulanspersonal. Trafiken var begränsad förbi olycksplatsen under räddningsarbetet. Bilen behövde bärgas därifrån. Olyckan har inträffat några kilometer väster om Lekeryd.

16.32 Föraren av bilen hade tagits omhand av ambulans, men det var oklart om personen behövde föras till sjukhus eller ej. Räddningsarbetet började bli klart på platsen, så trafiken kunde återgå till normal framkomlighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen