Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

06 mars 02:32, Rattfylleri, Borlänge

Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Jussi Björlings väg i centrala Borlänge.

Föraren är en man född -92, som visade tydliga tecken på narkotikapåverkan, varför han medtogs för provtagning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Hans körkort omhändertogs. Två manliga passagerare, födda 1992 och 2000 blev också medtagna för provtagning misstänkyta för narkotikbrott. En av dem medförde kniv varför han också är misstänkt för brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen