Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Anna Göransson.

00.51 Göteborg, personrån.
En person blir rånad ombord på en buss i Kyrkbyn på Hisingen. Skall varit flera personer, troligen fyra, som slagit anmälaren och i samband med detta har man tagit en mobiltelefon. Man hoppar sedan av bussen för att sedan springa från platsen. Polis till platsen som söker av närområdet men utan att hitta på någon som stämmer överens med rånarna. Anmälaren behövde ej uppsöka sjukhus.

01.34 Göteborg, narkotikabrott.
 En man bråkar ombord på en spårvagn i Vasastaden varför polis larmas fram till platsen. Ingen ombord vill göra någon anmälan. Mannen får följa med för att sova ruset av sig samt visar tecken på drogpåverkan varför en provtagning kommer att ske. Har även förekommit en skadegörelse mot en restaurang som eventuellt den misstänkte mannen kan bindas till men det får den fortsatta utredningen visa.

01.39 Borås, försök till stöld.
En patrull är på Evedalsgatan då man sett några obehöriga inne i en byggnad som varit eldhärjad sedan tidigare samt området skall vara avspärrat. Patrullen griper två personer som kommer ut från byggnaden men det finns uppgifter om att de kunde varit fler. De får följa med till stationen för fortsatt utredning, en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen