Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 06:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens ärenden

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 20 ärenden i Jönköpings län. Två personer har gripit misstänkta för brott, se nedan.

23:39 Polisen larmades till ett boende på Västra Storgatan i Jönköping med anledning av ett bråk mellan två personer. En man i 35-årsåldern hade slagit en glasflaska i huvudet på en annan man i 55-årsåldern. Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus med sårskador i huvudet. 35-åringen greps för grov misshandel.

-

00:10 Polisen kontaktades gällande en pågående skadegörelse på Bangårdsgatan i Vetlanda. En man sågs krossa rutorna på en bil. Polisen larmades till platsen. Tre bilar hade utsatts för skadegörelse genom krossade rutor.

01:31 Polisen träffade på en person utomhus i centrala Vetlanda som stämde väl in på signalementet på den person som krossat rutan på en av bilarna. Han greps misstänkt för skadegörelse och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, då viljan verkar varit att stjäla bilen. Den gripna mannen är i 40-årsåldern.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen