Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser

Under natten mot onsdagen har inga allvarliga brott kommit till polisens kännedom gällande Östergötlands län. Totalt har 31 ärenden hanterats. Ingen person har gripits misstänks för brott. En person misstänks för ringa narkotikabrott och har fått följa med för provtagning.

03:13 En polispatrull kontrollerade en man i 35-årsåldern utomhus på Repslagaregatan i Linköping. Mannen visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för ringa narkotika brott eget bruk. 

-

03:30 Polisen fick samtal om två personer som hade parkerat en bil utanför en villa i Fornåsa och sedan lämnat bilen till fots. Tidpunkten för promenaden verkade konstigt tycktes det och polisen larmades till platsen.

03:50 Polis var på plats. Vid slagning på bilen visade den sig vara anmäld stulen. Polisen anträffade en man och en kvinna gåendes i den riktning som de setts lämna bilen. De uppgav att de lånat bilen. Polisen kunde inte få tag i bilägaren och bilen togs i beslag för att lämnas över till ägaren under onsdagen. Mannen och kvinnan förhördes och släpptes sedan.

Mannen, som är i 50-årsåldern, misstänks för olovligt förfogande gällande bilen. Kvinnan är inte misstänkt för brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen