Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 16:54, Skadegörelse, Kungsbacka

Skadegörelse, klotter, tunneln järnvägen, Åsa.

Polis skickas till Åsa med anledning av skadegörelse genom klotter. Enligt uppgift ska en yngre kille spraya på platsen i närheten av spårområdet. Polis som kommer till platsen vill att tågen stoppas under tiden arbete pågår, och ett tågstopp införs. En pojke i 16-års åldern kan kontrolleras av polispatrullen, och han innehar sprayflaskor samt visar tecken på påverkan av narkotika. Beslut fattas om att ta sprayflaskorna i beslag, och att ta med honom för provtagning. Han är nu misstänkt för skadegörelse, samt narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Vårdnadshavare kontakats. Vid klockan 17.33 hävdes tågstoppet på den aktuella sträckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen