Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 mars 06:19

06 mars 22:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Under natten kommer uppdatering av notisen ske.

Kl 00:47 - Grovt Rattfylleri / Grov olovlig körning, Kyrkogatan, Sundsvall

Polis larmas om en person som skall framföra en personbil under påverkan av alkohol. Polis får stopp poå fordonet på Kyrkogatan. Föraren som är en man i 30 års åldern misstänks för rattfylleri och får medfölja för provtagning. Mannen är så pass påverkad av alkohol att han misstänks för grovt rattfylleri. Mannen saknar körkort och misstänks också därför för grov olovlig körning.

Polis beslagtar personbilen med stöd av trafikbrottslagens 7 §.

 

Kl 00:51 - Drograttfylleri, Essviksvägen, Sundsvall.

Polis stannar och kontrollerar en personbil på Essviksvägen, föraren som är en man i 30 års åldern uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han medtas till sjukhus för provtagning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott (eget bruk).

 

Kl 05:18 - Trafikolycka personskada, Brogatan, Örnsköldsvik 

En anmälare ringer in till polisen via 114 14 om en påkörd person liggandes på Brogatan utanför reningsverket. Efter ytterligare samtal framkommer att mannen suttit i en personbil när han blivit påkörd. Polisen larmar även sos som skickar ambulans och räddningstjänst.

Kl 06:14 - Uppdatering.

trafikolyckan betraktas nu också som ett trafikbrott, ytterligare fordon har anträffats som kan kopplas till olyckan, förare till det anträffade fordonet misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning, den misstänkte är en man i 55 års åldern. De båda inblandade personerna transporteras in till sjukhus - skadeläget är för närvarande okänt.

Ärendet kommer uppdateras.

 

Med anledning av trafikolyckan vill polisen påminna allmänheten om att vid pågående brott eller nödsituation så skall man ringa 112 för att komma till sos alarm, vid ej pågående brott så kan skall man använda sig av polisens nummer 114 14.

Detta för att snabbt få rätt hjälp de till personer som behöver hjälpen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen