Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 mars 07:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat 42 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, sammanlagt nio personer har frihetsberövats eller omhändertagits på grund av berusning eller narkotikapåverkan.

22.04 Polisen fick samtal om att en okänd man hade tagit sig in i en bostad i Vilbergen, Norrköping, och lagt sig i en soffa. Det var hemma hos en kvinna i 70-årsåldern. Polis kom dit och säkrade mannen, som är i 50-årsåldern. Varför han hade tagit sig in i bostaden är oklart. Polisen körde honom till sjukhus för undersökning. Han är misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse.

23.44 Det kom larm om bråk utanför ett bostadshus i Finspång. Flera personer slog på fönsterrutor för att ta sig in i fastigheten och in i en lägenhet. Polis kom dit. Det fanns flera krossade rutor. En man lokaliserades i den aktuella lägenheten. Han verkade ha blivit misshandlad, men inte nämnvärt skadad. Ett par eller flera personer skulle ha gjort detta och sedan lämnat. En av dessa fick polisen tag i, en man i 35-årsåldern. Han misstänktes för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Mannen som fanns i lägenheten från början misstänktes för ringa narkotikabrott. Även han togs med för provtagning.

01.45 Det kom larm om inbrott i en restaurang i Valla, Linköping. Någon hade krossat en ruta och tagit sig in. Polis kom dit, det fanns ingen misstänkt kvar i lokalen. Patrullerna dokumenterade omständigheterna, gjorde en teknisk undersökning, höll förhör, och skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen