Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 mars 14:45

07 mars 12:55, Trafikolycka, Mora

På LV1001 i Bonäs har två personbilar kolliderat.

Den ena bilen hade stannat för att släppa över en fotgängare. An annan bil körde på den stillastående bilen bakifrån. Skadeläget är oklart, men fotgängaren är inte påkörd. Polispatrull är på plats för att utreda om något brott begåtts.

Uppdatering 14:40.                                                                                                                                                Föraren av den påkörda bilen fördes med ambulans till sjukhus med vad som bedömdes som lindriga skador. Föraren av den påköranbde bilen rapporterades misstänkt för att inte hållit tillräckligt avstånd till framförvarande, ett brott som kan ge 2000 kr i böter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen