Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 06:49

08 mars 06:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har från midnatt hanterat ett 15-tal ärenden, i huvudsak utan några brottsmisstankar. Ingen person har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

00.57 en polispatrull träffade på en person i Brandkärr som verkade vara drogpåverkad och fick följa med för provtagning och förhör. Det var en man i 40-årsåldern.

04.14 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på riksväg 57 i Gnesta. Enligt larmet ska det röra sig om en singelolycka.Det var en bilist som kört av vägen och bilen är uppmärkt och kommer att bärgas senare. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen