Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 mars 06:29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.29 polisen har från midnatt hanterat ett 35-tal ärenden, huvuddelen utan att någon brottsmisstanke har uppstått. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två för provtagning.

02.36 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 47 vid Ekenässjön uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

03.11 polisen fick samtal från Norregårdsvägen i Bredaryd där någon hört misstänkta ljud. Polisen träffade på en person som kunde misstänkas ha krossat en glasruta. Det var en man i 30-årsåldern som nu är misstänkt för skadegörelse och även för innehav av narkotika. Mannen var kraftigt påverkad och fick placeras i arrest för tillnyktring.

04.48 vid en rutinkontroll på Abborravik rastplats i Eksjö blåste en bilförare positivt i polisens sållningsinstrument. Det var en man i 45-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen