Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 15:29

08 mars 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

22:59 Polisen larmades till Kungsgatan i Norrköping där en person skulle ligga utslagen på marken.

23:05 Polis var på plats. Enligt uppgifter till polisen ska personen, en man i 40-årsåldern, ha blivit misshandlad av flera personer som sedan lämnade platsen. Den skadade mannen avfördes med ambulans till sjukhus. Hans skador bedömdes som allvarliga och han opererades akut för en stickskada i magen.

Två personer som stämde överrens med signalementet greps under natten då de drog uppmärksam till sig på en annan plats i Norrköping.

De två gripna misstänkts för försök till mord och kommer att förhöras efter tillnyktring.

-

00:22 Efter ett inbrottslarm utlösts på Ektorpsskolan i Norrköping beordrades väktare och polis dit. Två killar och en tjej i övre tonåren anträffades inne på skolan. De förhördes på platsen och misstänks för olaga intrång. Hur de kommit in är inte klart och ingenting verkar saknas från lokalerna.

-

01:53 Polisen larmades till ett boende i Valdemarsvik efter uppgifter om en misshandel.

02:30 Polis var på plats.

03:10 Två gärningspersoner greps misstänkta för grov misshandel. Den drabbade hade en mindre sårskada på ryggen som misstänks ha uppkommit av ett vasst föremål, samt ont i huvudet efter en spark. Målsäganden fördes till sjukhus med ambulans och kunde lämna sjukhuset efter vård under morgonen.

De gripna kommer att förhöras under morgonen. Därefter beslutar en åklagare om de ska anhållas eller släppas.

-

05:51 Ett larm utlöstes på en livsmedelsbutik på Värmlandsgatan i Norrköping.

05:54 Polis var på plats. Entrérutan var krossad och en sten sågs ligga innanför. Polis med polishund gick igenom lokalerna och kunde konstarera att ingen person fanns där, och ingenting verkar ha stulits. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen